22° / 12° Muy nuboso con tormenta

CANAL DE TELEGRAM - GENT GRAN ALT URGELL

Canal informatiu per a persones més grans de 65 anys de la comarca de l'Alt Urgell

DILLUNS 14 JUNY 2021

Telegram és una aplicació mòbil de missatgeria instantània que permet contactar amb gent, participar en grups o seguir canals d’informació.

A part del mòbil, també es pot descarregar l’aplicació als ordinadors i utilitzar Telegram directament des dels navegadors d'Internet.

A través del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Urgell, juntament amb la Comissaria de Mossos d’Esquadra, considerem que Telegram és una eina de comunicació àgil i ràpida que ens permetrà poder fer arribar tota la informació relacionada amb la gent gran a través d’un canal informatiu, al qual podrà accedir-hi qualsevol persona que hi estigui interessada, però que anirà dirigit, essencialment, a persones de més de 65 anys.

Afegeix-te al canal, fent click al següent enllaç, o cercant el canal "GentGranAltUrgell" a l'App:

https://t.me/GentGranAltUrgell

Aquest canal és gratuït i de fàcil instal·lació al telèfon mòbil, és un canal de missatges instantanis i unidireccional (es poden rebre però no enviar missatges), i que en qualsevol moment es pot desinstal·lar. Diposeu de l'enllaç a Telegram les dues tendes d'aplicacions més habituals, Google Play i App Store:

           

Disposeu d'un manual en PDF que contempla els passos inicials d’instal·lació de l’App al mòbil, incorporació del canal de la Gent Gran de l’Alt Urgell, i els passos per poder sortir del grup.

Descarrega el manual del Canal de Telegram Gent Gran Alt Urgell.

Si teniu complicacions accedint al servei, o gestionant-lo, podeu posar-vos en contacte amb els següents punts d’atenció:

  • Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Telèfon: 973 354102 - Extensió 7016.
  • Tècnica de Gent Gran de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. Telèfon: 678507889 (Montse Eroles).
  • Punt Òmnia (amb cita prèvia). Telèfon: 973 353 008 (Ester Collado).
  • Telecentre de l’Alt Urgell. Telèfon: 973 355 798

En el següent enllaç podeu trobar les preguntes més freqüents i àmplia informació respecte Telegram i el seu funcionament:

https://telegram.org/faq/es/